Nyheder

Skovby 112 spisebord Hvidolieret eg Pris 20.999DKK - Nyheder

Ønsker du dig et spisebord, Som både kan skabe rammen om hverdagens måltider og samtidig være bordet til de store festlige middage med familie
og venner? Så se det smukke og elegante spisebord 112 fra Skovby, som er perfekt til begge dele.

Bordet fås i flere træsorter: Eg (lakeret, olieret, hvidolieret, hvidolieret med top i hvid eller sort laminat eller røget), valnød (lakeret, naturolie eller naturolie med top i sort laminat) samt i kirsebær.
Priser fra 15.499 kr.


Kartell KHAN Lysekrone Champagne Pris 9.701kr - Nyheder

FREMTIDENS LYSEKRONE

Du behøver ikke at være Khan for at eje en kejserlig lysekrone. Nu er det din tur til bare at købe én!” Philippe Starck

Fås i farverne sort, klar og champagne. Diameter 77 cm, højde 71cm. Pris sort og klar 8.230 kr., champagne 9.701 kr.


BoConcept Berne 2pers sofa pris fra 9829kr - Nyheder
BERNE DEN STRINGENTE SOFA

BoConcept står for møbler, som på samme tid er moderne og tidløse og altid fremstillet i materialer af bedste kvalitet, så de kan blive brugt i mange år i vores stuer.

Det er møbler fremstillet til at blive boet i af alle aldre. Enkelhed, minimalisme og naturligvis en god portion funktionalisme er kerne­værdier i brandets tankegang, og den nye sofa Berne er ingen undtagelse. I Berne kombineres veldefinerede former og bløde kurver med elegante lette ben, som næsten får sofaen til svæve. Berne er designet af møbeldesigner Henrik Pedersen og er elegant og stringent i sin enkle strømlinede form og alligevel nem at dresse op med et hav af skønne puder eller bevare i sin cool fremtoning. Et værdigt møbel til fejringen af BoConcepts 70 års jubilæum i efteråret.

Berne-serien består af en 2- og 3-personers sofa og en lænestol og fås
i mange farver og materialer. 2-personerssofa fra: 9.829 kr.