Nyheder

UMAGE lifestyle Comfort Circle oak Time Flies sterling 12 - Nyheder

Den perfekte cirkel

Designhuset Umage har lanceret et nyt spisebord med navnet Comfort
Circle. Et rundt spisebord med udtræk, hvor pladerne er skjult under bord­pladen. Med plader er der snildt plads til 10 personer. Nyt er det at bordets midterste del kan hæves for at fremhæve dekorationer eller blomster.
Eller som et sted at placere maden. Fås i egetræ naturel eller mørk.
Set på www.umage.dk til 18.499 kr.


Fireplace Chair Ash Vita Leather 01 - Nyheder

Kaminstolen
House of Finn Juhl præsenterede på 3Days of Design i starten af juni måned Finn Juhls ikoniske Kaminstol fra 1946. Det var i de år, han skabte nogle af sine mest berømte møbeldesigns. Den fremstår med sine sanselige detaljer, såsom papirknivsdetaljen på armlænet og den overdrevne og uformelle komfort, som en ægte Finn Juhl-klassiker. Kaminstolen produceres i Danmark i FSC® certificeret ask, eg eller valnød og polstres i læder eller tekstil. Set på www.finnjuhl.dk til priser fra 29.766 kr.


Wallsaucecom 7523219 LotusFloralWallpaperMuralavai - Nyheder

Drama på væggen
En klar tendens i indretnings­design i disse år er tapeter, der er fremstillet i et præcist mål, så det passer til den feature-væg, du har tænkt dig at skabe. Om det så er Lotus-blomster på stuevæggen eller et andet såkaldt ’Biofilisk’ mønster med dyr og planter. Set på www.wallsauce.com til ca. 300 kr. pr. kvadratmeter.


FH Series 7 Junior Coloured ash Burnt Yellow Brown Bronze front - Nyheder

7’eren til børn
Syveren er stolen som Arne Jacobsen designede helt tilbage i 1955. Et ikon inden for moderne møbelhistorie. Og med en sædehøjde på 52 centimeter, er den nu også et bud på børnenes første designerstol. Fås i fire farver. Set på www.fritzhansen.com til 2.550 kr.


VERPAN 2020 Cloverleaf Sofa - Nyheder

Cloverleaf Sofa
Cloverleaf-designet fra 1969 fremstår som et af Verner Pantons mest unikke og ikoniske værker. Med Cloverleaf kombinerede Verner Panton sin ikoniske skulpturelle, organiske æstetik med funktionelle kvaliteter i en sofa som med 4 individuelle moduler, giver mange muligheder for at skabe en sofa med et personligt udtryk. Set på www.verpan.com til priser fra 61.495 kr.


Mutte Storm oktober 21 16 - Nyheder

Vintage Kelim-tæppe
Moderne nordisk design kan sagtens bruge lidt modspil. Både hvad angår farver og tekstur. Så hvorfor ikke se lidt nærmere på et smukt
tyrkisk kelim-tæppe, der har mere end 70 år på bagen.
Tæppet er vævet i to stykker og nænsomt sat sammen.
Det måler 350×200 cm.
Set på www.muttestorm.com
til 17.500 kr.